50 Plus 50

50 Plus 50? Van plan om u in te schrijven bij een datingsite voor 50 plussers? Bekijk hier de informatie over 50 Plus 50.

50 Plus 50

50 Plus 50 is een Nederlandse datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Aanmelden is helemaal gratis en snel gedaan, als u zich eenmaal heeft aangemeld kunt u direct beginnen met het aanmaken van uw profiel, hoe uitgebreider hoe beter.

U kunt zelf zoeken door de profielen tot je iemand tegen komt die je bevalt maar u kunt ook gebruik maken van de snel zoeker, dan wordt u direct gekoppeld aan een ander en komen jullie direct in een chat. Je kan ook omgekeerd zoeken, wie is er op zoek naar jou? U kunt een eigen prikbord maken, andere singles kunnen er dan dingen op plaatsen.

U kunt met iedereen chatten en onbeperkt berichten sturen naar de andere personen. U kunt onbeperkt oproepen plaatsen en knipogen sturen naar de leden die u echt bevallen. Het is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Uw persoonlijke gegevens zijn volledig veilig en u blijft volkomen anoniem. Bent u benieuwt?

Bekijk hier de website van 50 Plus 50.