Actief 50

Actief 50? Van plan om u in te schrijven bij een datingsite voor 50 plussers? Bekijk hier de informatie over Actief 50.

Actief 50

Actief 50 is een Nederlandse dating site voor mensen die de 50 al gepasseerd zijn en op zoek zijn naar een vriendschap, een leuke date of zelfs een relatie. Inschrijven is volledig gratis en snel gedaan, eenmaal ingeschreven dan kunt u direct beginnen met het aanmaken van uw profiel, hoe uitgebreider hoe beter. Als u meer foto’s en informatie over uzelf op uw profiel zet wekt dat al sneller interesse op en zullen mensen sneller reageren dan op een half afgemaakt profiel.

U kunt zien wie allemaal online zijn, en u kunt zoeken op leeftijd en naar mensen uit uw eigen omgeving, met deze mensen maakt u meer kans om elkaar te ontmoeten en dan kunt u zien wat u echt van elkaar vindt en hoe het dan verder gaat. Op de site staan handige tips voor contact en voor bij het daten.

Alle profielen worden gecontroleerd en de nep profielen worden dan ook direct verwijdert, zo blijven alleen serieuze personen over en maakt u meer kans om uw match te ontmoeten, en zo blijft de site ook professioneel. De helpdesk staat altijd voor u klaar en beantwoord al uw vragen en lost graag uw problemen op. Uw persoonlijke gegevens zijn hier helemaal veilig en u blijft volledig anoniem. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van Actief 50.